Sophie
Drossaers

Sophie Drossaers

Over mij

Ik hou van dansen en bewegen. Dansen geeft je het gevoel dat je leeft. Onze systemen komen tot leven: je hartslag gaat omhoog, je bloed gaat stromen, hormonen komen vrij, je ademt dieper. Je krijgt informatie over hoe je je voelt. Door te bewegen kom je uit je hoofd in je lichaam.

Vanuit mijn achtergrond van danser en dansdocent heb ik me ontwikkeld als acteur en regisseur. Ook maakte ik als bewegingsregisseur en choreograaf theatervoorstellingen. Dit alles vanuit een diepe belangstelling voor wat de mens drijft en hoe je dat in iemands lichaam kunt zien en uitdrukken.

Bewegen en wat de mens beweegt fascineert mij. Bij Integrale Coaching kwam alles bij elkaar, want hier gaat het bij uitstek om wat mensen drijft.

In 2019 rondde ik de 2,5-jarige Opleiding Integrale Coaching bij Synnervate Utrecht af. Integrale Coaching gaat uit van de opvatting dat in ieder mens een deel bestaat dat vrij is van beperkende patronen en overtuigingen. Als je het vrije zelf gaat ervaren kan de energie weer gaan stromen. Ons lichaam is een belangrijk hulpmiddel bij die zoektocht, want daar ligt de informatie opgeslagen.

Ik help graag mensen om te komen bij wat van binnen al van nature aanwezig is, onder de sluiers van niet (meer) helpende patronen en overtuigingen.